What Happened During The "Earth Hour"

The lights went out..
HakhakhakXD!

9 comments:

nadya March 29, 2009 at 10:07 PM  

happy belated earth hour! :)

45927 2326 March 30, 2009 at 12:39 AM  

sepuk ko baru ko tau... hesh!

Igniz March 30, 2009 at 6:59 AM  

nadya: hepi jugak!hepi jugak!:)
liyas: tak takot pown....:P

Sir Hanif Abd Nasir March 30, 2009 at 8:20 PM  

erm..i went up to bukit ampang to see kl tower in darkness.. at least, it is the easiest way we can help a bit to save our earth.. turn of the light..
p/s: ilyas, aku xde kt umah ko buat apa dlm gelap?

Azrul March 30, 2009 at 8:59 PM  

ko nk tau ape jadi time earth hour tu? ilyas menari bogel dlm umah.. aku syahir ngan die je yg ade, aku ngan syahir kunci pintu.. takut die serang.. hahahhaha..

ijan.. ko mmg.. genius~ XD

Igniz March 30, 2009 at 9:35 PM  

mengapakah ko mengatakan aku genius, wahai azrul(tanak amik tau pasal aktiviti liyas)??XD
aku lum sempat nak email bahan yg aku nak tunjuk kat ko lagi..ntah nape, nak masuk email je lembab nak mampos tenet aku nih...

45927 2326 March 31, 2009 at 6:27 PM  

Fitnah!!! Azrul, tahukah anda akan dosa fitnah itu betapa dahsyatnya?! Taubatlah, insaflah, sedarilah kesalahan anda, mintalah maaf pada mereka yang telah anda lemparkan fitnah-fitnah dan janganlah anda ulang kesalahan anda itu kerana jika anda tetap mengulang kesalahan yang lama, terbatallah taubat anda yang lama-lama itu... Ilyas was never naked that night... jeng jeng jeng jeng (lagu Warta Superstore)...

Igniz April 1, 2009 at 6:40 AM  

liyas: dgn mengatakan org lain membuat fitnah terhadap kamu sedangkan mereka tidak pernah berbuat begitu, secara tidak langsung anda juga sedang membuat fitnah, wahai liyas......XD

45927 2326 April 2, 2009 at 5:50 PM  

betul la!!! Azrul pengfitnah! XP

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Think Before You Think.

Think Before You Think.

Interlude

Books are just papers with some ink on them. They mean nothing. But they'll become something when there are people reading them.

Dramatic Durian

You cannot click the picture unless you're a movie lover.

Let's Get Whiteboard-ed!

You cannot click the picture unless you want to learn English.