How To Make Every Girl Fall In Love With You

I don't know.
Is it even possible?
=P

20 comments:

OrLaNd March 21, 2009 at 5:17 PM  

Nice Blog
I enjoy this blog

Pls visit my blog at:
http://dalvindoorlando.blogspot.com

Best Regard,
OrLaNd
@@@ INDONESIA @@@

Syafiq March 21, 2009 at 5:42 PM  

sure...wear baju melayu n samping everywhere you go,sure can...hehe.dira boleh bagi aku ek ijan?hahahaha

skyrocketed March 21, 2009 at 6:57 PM  

huhu~ lelaki kena ade charisma dier tersendiri... haha lain kalo ilyas (pervert)

Igniz March 21, 2009 at 7:03 PM  

jgn mention kain sampin....cukup...cukup da pengalaman aku ngan kain sampin..huhuhu.

Nene Matahari March 21, 2009 at 10:33 PM  

sure possible..if u r johnny depp..huhu

(haaa,jgn bgtau sy johnny depp pon x knal?)

Igniz March 21, 2009 at 11:06 PM  

kawan2, jgn salah paham ye? sy bukan nak mintak suggestions on how to make every girl fall in love with ME..sy just wonder..ada ke lelaki dlm dunia ni yg mempunyai ability mcm tu...and this post was a trick actually..people would think that i was giving tips on how to get all girls, but actually i don't know a thing about it...hehe..i made this post because i was BORED..that's all...don't get me wrong..heehee..thanks anyway:P

Igniz March 21, 2009 at 11:09 PM  

nene: johnny depp tu kamcing ngan i laa..dulu masa muda2 kitorg slalu pi main layang2 sama2..mesti la kenal...:P

faz March 22, 2009 at 12:25 AM  

mungkin possible jika kamu ade kilang membuat kasut!
hahahahha:D

Igniz March 22, 2009 at 12:45 AM  

ada 2 orang je dlm dunia ni yg jatuh hati kat kasut...satu: cik faz..dua: cik faz jugak!XD

45927 2326 March 22, 2009 at 8:51 AM  

ahhahahaha aku fikir ader la apa2 aku nak baca. last2 ko pun clueless... hahahahaha ijan2... how to make every girl fall in love with you? be the last man on earth... tp kalo mcm tu tak bertapis. nnt pompuan yg perangai tak elok ngan ntah hape2 pun suka kat ko gak. so, ko just jadi org baik, buat semua benda baik, be yourself, senang kata, be as near to perfect as possible... nnt mesti ramai yg nak. hu seksa tu, kena jadi hipokrit tahap dewata raya peringkat 16 petala langit tu... so, cukup la sorang... =P

45927 2326 March 22, 2009 at 8:52 AM  

yg usin ni lagi satu, kalo takder apa2 nak tulis yg berguna, baik tak yah tulis. sampah... useless... shit... sampah... trash...

Igniz March 22, 2009 at 10:50 AM  

"ahhahahaha aku fikir ader la apa2 aku nak baca. last2 ko pun clueless..."
Itulah respond yg kita carik.saya putar lagi halim!!

skyrocketed March 22, 2009 at 12:24 PM  

haha ijan ilyas nk tunjuk dier byk vocab... tranquilityyyyy.......

Sir Hanif Abd Nasir March 22, 2009 at 2:37 PM  

igniz : dunia sekarang perigi mencari timba.. pk pk kan lah..
ucin : ada kebenaran ayat2 hg yg terakhir.. tp 'ilyas baik sbenarnye'..
ilyas : 'cukup la sorang?' siapakah sorang tu ilyas?

Azrul March 24, 2009 at 12:32 AM  

anep: org yg ilyas punye tu = wanzul.. hehe

making sum1 fall in love with u agak sukar. but i know a way to make a girl favor a guy.. write songs for her. hehehe.. love bleh develop, mcm kanser, lagi lame.. lagi membesar~ (somehow aku dapat idea lagu baru bile tulis mene neh)..

oh ye.. aku x ngorat atie pakai lagu..

Igniz March 24, 2009 at 12:48 AM  

azrul: bethoool gak tu..ko pikat awek guna lirik dan melodi...aku guna puisi dan kata2, eceh!konon laa sgt:P.....n kdg2 duit..blanja mkn..bagi hadiah sume..n bg moral support..tlg setelkan masalah sume (or tmbh masalah)..n buat lawak bodo ke (or buat bodo)..then..umm..umm..and..aaaaaah, setiap org ada cara masing2 la senang cite!! no such thing like so-called 'the best method' in this world!hakhakhak!

Azrul March 24, 2009 at 3:18 AM  

biar muke xhensem, janji hati taman! XD
btw jan, lagu aku ape la sangat. bukan poetic pun, aku tulis janji rhyming n make sense je.

the best method is to use the traditional way. ckp kat mak suro carikan jodoh~ suro carikan, jgn bia mak secara tetibe bagi jodoh, tu lain kes. mungkin x menjadi. ha.

Igniz March 24, 2009 at 7:28 AM  

sume nak harap mak nih?hakhak.

Azrul March 24, 2009 at 5:16 PM  

da 'saya sayang mak saya' nk wat cane~ =P

skyrocketed March 24, 2009 at 11:16 PM  

hahaha....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Think Before You Think.

Think Before You Think.

Interlude

Books are just papers with some ink on them. They mean nothing. But they'll become something when there are people reading them.

Dramatic Durian

You cannot click the picture unless you're a movie lover.

Let's Get Whiteboard-ed!

You cannot click the picture unless you want to learn English.